Dimarts, 2 de juliol de 2024
emd vilamitjana

La delegada del Govern visita l'EMD de Vilamitjana

Rosa Amorós ha visitat en companyia del president de l'EMD, Francisco Martínez, les instal·lacions de les antigues escoles i l'edifici de la casa de la vila

Redacció 22 de desembre de 2016 a les 10:35
Rosa Amorós, durant la seva visita a Vilamitjana | Delegació del Govern
La delegada del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, ha realitzat una visita institucional a l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Vilamitjana, al terme municipal de Tremp. La visita s'ha realitzat a petició del president de la mateixa EMD, Francisco Martínez, qui ha acompanyat la delegada en tot moment.

En primer lloc s'ha realitzat una visita a les dependències de les antigues escoles, actualment un espai polivalent reformat recentment que tant sols s'utilitza en moments puntuals, com en estades de joves a l'estiu o durant la festa major. És per això que l'EMD s'ha ofert a cedir l'edifici a institucions o possibles vivers d'empreses per tal que pugui tenir una major utilitat, amb l'objectiu que pugui donar més dinamisme a la localitat.


A continuació s'ha visitat l'edifici de la casa de la vila, seu administrativa de l'Entitat Municipal Descentralitzada, on hi ha localitzada una sala per a reunions i exposicions a la planta baixa, així com la secretaria de la corporació local situada a la planta primera.

Finalment, s'ha realitzat una visita pels carrers del poble per tal de poder observar les millores realitzades en l'últim any amb l'objectiu de facilitar la mobilitat als veïns, com rampes i passarel·les, així com barreres de seguretat i passos de vianants a la travessia de la carretera C-1412b.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació