futbol

El Tremp consolida el liderat (2-1) després de vèncer el Bellcairenc en l'afegit

Els trempolins anoten el gol de la victòria al minut 95 de partit gràcies a un destacat Sergio Fernández, autor dels dos gols

Jordi Ubach Llorens 24 de desembre de 2016 a les 13:49
El Tremp va acabar donant una alegria als seus aficionats | Arnau Ubach
Victòria que val gairebé mitja lliga la que va aconseguir ahir el CF Tremp al Pedrasanta en el partit ajornat davant el Bellcairenc (2-1). Un triomf ajustat i aconseguit al límit, ja que el gol de la victòria va arribar al minut 95 de partit després que els locals haguéssin empatat el matx tres minuts abans, també en el descompte.

El partit va començar amb el domini del Tremp, que es va mostrar superior al seu rival tot i comptar amb la baixa destacada del pitxixi de l'equip, Jonatan. El domini no es va materialitzar en gols i s'arribava al descans amb empat a 0. El segon temps es va igualar i el Bellcairenc va començar a inquietar la porteria pallaresa, tot i quedar-se amb un home menys per expulsió al minut 73.

Semblava que el partit acabaria en empat a zero fins que al minut 88 va aparèixer el protagonista del partit, Sergio Fernández, que va rematar una centrada des de la banda per fer pujar el que semblava el definitiu 1-0. No va ser així, ja que el Bellcairenc va empatar quatre minuts després amb una falta lateral que va caure com una gerra d'aigua freda a l'equip i l'afició local.

El Tremp, però, no havia dit l'última paraula. Novament Sergio Fernández, aquest cop amb un xut des de fora l'àrea, feia esclatar la bogeria al Pedrasanta amb un bonic gol quan ja passaven cinc minuts del temps afegit. Amb aquest triomf, el Tremp referma el seu lideratge i ja té el segon classificat, el Vallfogona de Balaguer, a set punts. El Bellcairenc és ara tercer a nou punts dels pallaresos.

La propera jornada, que ja no es jugarà fins entrat el 2017, el CF Tremp es desplaça a Oliana, el CF Pobla a Tornabous i el FC Rialp jugarà al camp del Cervera B.