Dilluns, 8 de juliol de 2024

El Natural Optics Pallars venç el Reus Deportiu i mostra la seva candidatura (65-58)

Els trempolins vencen el partit aplaçat corresponent a la quarta jornada i es consoliden a la part alta

Jordi Ubach 9 de gener de 2017 a les 11:11
Sergi Viñuela anotant un triple en el darrer quart | Miquel Armengol
El Natural Optics Pallars Tremp va imposar-se dissabte al pavelló del Juncar al Reus Deportiu per set punts de diferència (65-58) en el partit aplaçat corresponent a la quarta jornada de lliga. Els pallaresos van tornar de Nadal amb les piles carregades i van sortir intensos i posats en el partit, per contra del que havia passat en els darrers compromisos.

Els primers avantatges van ser pel Tremp, que amb encert i un gran inici de partit d'Oriol Ubach van encarar el matx (26-16). Els del Baix Camp, però, van reaccionar i van aconseguir empatar el partit instants abans de la mitja part, a la que s'hi arribava amb un punt d'avantatge pels trempolins.

Un avantatge que el Natural Optics Pallars ja no deixaria en tot el partit. El tercer i quart període van ser força igualats, però el Tremp no va arribar a patir mai per mantenir el resultat. Al final, 65-58 davant un rival directe que permet els trempolins consolidar-se a la part alta de la taula, tercers, empatats amb el Viladecans i a una victòria del Fraga.

La propera setmana el Tremp rep un altre dels rivals directes, el Borges Garrigues, en un dels derbis lleidatans de la categoria. El Natural Optics Pallars afronta un mes de gener amb quatre partits a casa. Amb la primera victòria al sarró, l'equip té una bona oportunitat per intentar sumar-ne tres més.