Victòries de Tremp (0-1) i Pobla (0-3) a domicili i derrota del Rialp (6-3)

Els trempolins continuen sense perdre i el Rialp, sense guanyar

Jordi Ubach Llorens 9 de gener de 2017 a les 09:56
El Rialp continua cuer i sense guanyar cap partit | FC Rialp
El 2017 no ha suposat grans canvis en el grup 14 de la Tercera Catalana de futbol. El Tremp continua liderant la classificació després del seu triomf al camp de l'Oliana per 0-1 en un partit en què els locals van posar-ho difícil als pallaresos. Tot i la igualtat, el Tremp va saber aprofitar una de les poques ocasions de què va disposar per emportar-se els tres punts gràcies al gol de Vergés.

El Pobla també ha començat l'any amb bon peu, guanyant a domicili un Tornabous en ratxa que havia guanyat els cinc últims partits que havia disputat (0-3). Els poblatans es van avançar aviat, al minut 16 per mitjà de Deniz, i van mantenir el domini durant tot el partit. Arnau Vila al 52' i Rachid al 69' sentenciaven un partit de domini pallarès.

El Rialp, per contra, no aixeca cap i arrenca l'any perdent (6-3). Ho va fer davant un rival directe a la zona baixa, el Cervera B, que amb aquest triomf s'escapa en la classificació. Els locals es van avançar per partida doble, però el Rialp va aconseguir capgirar el marcador per mitjà de Martín, Dalmases i Sánchez. El Cervera, que empataria abans del descans, capgirava novament el partit amb tres gols per posar el definitiu 6-3 al marcador davant un Rialp cansat.