Dijous, 4 de juliol de 2024
futbol

El CF Pobla supera el Butsènit per la mínima (1-0)

Els partits entre el Tremp-Vallfogona i el Rialp-EF Tàrrega es van aplaçar

Jordi Ubach Llorens 16 de gener de 2017 a les 11:07
El Pobla, en imatge d'arxiu, va superar el Butsènit a casa | Arxiu
El Pobla encadena una ratxa de tres partits consecutius guanyant desprçes de vèncer el Butsènit a casa per 1 gol a 0. Els poblatans van dominar del tot un partit en el qual el vent va impedir als dos equips desplegar un bon joc. El Butsènit, per la seva part, no va posar en perill en cap moment l'arc local. El Pobla va marcar gràcies a Ramon Vila al minut 25 de partit, una renda que no deixaria fins el final.

El duel entre el Tremp i el Vallfogona de Balaguer va quedar ajornat a petició de l'equip visitant, ja que els seus jugadors van assistir a l'homenatge al jugador del CF Balaguer Yerai Darias, mort el passat 1 de gener. Pel que fa al FC Rialp, la neu va impedir que es disputés el seu partit davant l'EF Tàrrega. 


Amb aquest resultat, el CF Pobla ascendeix fins la 5a posició de la taula amb 29 punts, empatat amb el 4t classificat, un Bellcairenc en hores baixes. Tot i no jugar, el Tremp continua líder amb 41 punts i un clar avantatge respecte els seus perseguidors. El Rialp és últim amb només 3 punts.

La propera setmana el Tremp rep el Torà, el Rialp el Verdú i el Pobla el Cervera B en l'inici de la segona volta de la competició.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 14

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació