Dilluns, 8 de juliol de 2024

El Natural Optics Pallars supera el Borges Garrigues i ja és colíder (65-53)

Triple empat a la part alta de la classificació després de la derrota del Fraga a la pista del Reus Deportiu

Redacció 16 de gener de 2017 a les 10:48
El Tremp va acabar imposant el seu ritme davant el Borges Garrigues | Darío Albert
El Natural Optics Pallars Tremp va sumar la segona victòria de l'any al pavelló del Juncar en el derbi lleidatà davant el Borges Garrigues per 12 punts de diferència (65-53). El Tremp va sortir entonat, però el Borges ràpidament va remuntar el 7-0 inicial (7-8) amb un joc més lent. El primer període se'l van adjudicar els de les Garrigues (13-17), que aconseguien imposar el seu ritme davant un Tremp fred i irregular.

Quatre triples de Jordi Ubach en només quatre minuts van despertar l'equip trempolí, que va aconseguir en el segon període un parcial de 23-4, passant del 13-19 al 36-23. Finalment el quart es va tancar amb un resultat de 36-26 favorable als pallaresos, que poc a poc anaven trobant el seu ritme de partit.

A la represa, el Tremp es va posar ràpidament 15 punts per davant (42-27) gràcies a un bon inici i a un joc ràpid a partir d'una bona defensa. Quan semblava que el partit estava encarrilat, el Borges tornaria a retallar distàncies amb un parcial de 0-11 i situar-se a només quatre punts (42-38). El tercer quart es va tancar amb un resultat de 46-40 i tot per disputar en els últims deu minuts.

En l'últim període, l'equip pallarès va fer valdre la seva veterania. Oriol Ubach, amb 10 punts, i Jordi Ubach, amb dos triples més, van sentenciar un partit que va finalitzar 65-53 i que col·loca els trempolins com a colíders del grup 1 de la Tercera Catalana, empatats amb el Viladecans i el Penya Fragatina amb 11 victòries i 2 derrotes.

La propera setmana, el Tremp rep un dels seus rivals directes, el Viladecans, en un partit que serà clau pel desenvolupament de la lliga i molt important pels interessos dels trempolins. Serà el dissabte 21, a les 19:30h, al pavelló del Juncar.