Dimecres, 3 de juliol de 2024
unió europea

Tremp debat el futur de la Unió Europea

El cicle de diàlegs "Quina Europa vols?" pretén implicar la ciutadania i obrir una reflexió amb alcaldes i representants locals

Redacció 18 de gener de 2017 a les 11:23
La conferència de Tarradellas va tenir lloc a la sala d'actes de l'Ajuntament | Jordi Ubach
L'alcalde de Tremp, Joan Ubach, i el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas van participar ahir en la conferència "Quina Europa vols?" per abordar els reptes de futur de la Unió Europea amb els ciutadans del Pallars Jussà. L'acte forma part d'un cicle de trobades municipals impulsades per la Comissió Europea amb l'objectiu d'implicar la ciutadania en el debat sobre el futur de la UE.

El cicle de diàlegs té l'objectiu d'escoltar l'opinió dels ciutadans sobre els principals reptes que encara la UE i explicar quines són les prioritats que ha fixat la Comissió Europea per als propers anys. El creixement i l'ocupació, el canvi climàtic, la política migratòria, el mercat únic digital o l'acció exterior són alguns dels temes que es van abordar en la sessió de Tremp, a la qual hi van assistir una quinzena de persones.


En el marc dels diàlegs s'organitzen també activitats paral·leles per donar a conèixer què és i què fa la Unió com ara exposicions, conferències o visites a centres escolars. En el cas de Tremp, a més de participar al diàleg, Tarradellas va visitar l'Institut de Tremp per explicar la UE als estudiants i també va fer una trobada amb empreses locals.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació