Dijous, 4 de juliol de 2024
esquí

Les estacions d'esquí pallareses obriran dissabte totes les seves instal·lacions

Tavascan reobrirà després que el temporal obligués a tancar els accessos a l'estació | Espot i Port Ainé garanteixen l'obertura de la totalitat de les seves instal·lacions

Jordi Ubach Llorens 20 de gener de 2017 a les 12:58
Les condicions de neu als complexos pallaresos són immillorables | Skipallars
Els complexos d'esquí pallaresos obriran les portes aquest cap de setmana al 100% i amb unes expectatives molt altes gràcies a les intenses nevades registrades des del passat cap de setmana, que han deixat gruixos d'entre 120 i 150 centímetres de neu pols a les estacions d'Espot i Port Ainé i fregant els 2 metres de neu a les cotes més altes de Tavascan.

Precisament serà demà dissabte quan reobrirà l'estació de Tavascan, després que el temporal obligués a tancar els accessos al complex. Durant tota la setmana, els tècnics han estat completant els treballs d'adequació tant de pistes com d'accessos arran de les intenses nevades dels últims dies.

 

Tècnics de l'estació de Tavascan treballant en la reobertura dels accessos. Foto: Tavascan


Espot i Port Ainé també s'han vist molt beneficiades per aquestes nevades, després de més d'un mes i mig sense precipitacions. En un comunicat, Skipallars ha garantit l'obertura de la totalitat de les seves instal·lacions. Ens espera, doncs, un cap de setmana on les condicions òptimes per a la pràctica de l'esquí estan garantides.
 

Espot obrirà la totalitat de les seves instal·lacions. Foto: Skipallars

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació