Dilluns, 1 de juliol de 2024
escola de pastors

L'Escola de Pastors selecciona 22 persones per entrar al nou curs

El 77% dels seleccionats es trobava treballant en el moment de sol·licitar l'accés a l'Escola

Redacció 24 de gener de 2017 a les 10:58
L'Escola de Pastors de Catalunya afronta un nou curs | Escola de Pastors
L'Escola de Pastors de Catalunya ja té conformat el grup d'alumnes que començarà el nou curs el proper 6 de març, la novena edició. Durant tots aquests anys han passat per l'Escola de Pastors 132 alumnes en formació, la majoria dels quals viuen i treballen a Catalunya. Enguany, de les 41 persones sol·licitants, l'Escola ha fet una selecció final de 22 persones.

La mitjana d'edat tornar a baixar; ens trobem amb un grup de persones principalment menors de 30 anys, amb una mitjana de 29 anys. D'aquestes el 36% són dones (8) i el 64% homes (14). El 45% viuen a la província de Barcelona, seguits dels 14% de Tarragona, i Girona, els 9% de Lleida i Mallorca i els 5% d'Aragó i el País Basc. Actualment el 68% viuen en un entorn rural respecte el 32% que viuen en un entorn urbà.


Respecte els estudis, el 73% tenen un grau mig o superior de les següents especialitats: integració social, fusteria, auxiliar de veterinària, agricultura ecològica, gestió de recursos naturals i paisatgístics, electromecànica, explotacions agràries extensives, bioconstrucció, educació infantil, artístic i disseny gràfic i pagès–forner. Els 14% restants han fet estudis universitaris (enginyeria, administració i direcció d’empreses) i ESO.

De les persones seleccionades el 77% es trobava treballant en el moment de sol·licitar l'accés a l'escola de pastors.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació