Dilluns, 8 de juliol de 2024

Victòria còmoda del Natural Optics Pallars davant un dèbil Calafell (74-55)

Els trempolins es fan forts a casa i continuen coliderant la classificació amb el Fraga

Redacció 30 de gener de 2017 a les 13:44
El Tremp no va tenir problemes per superar el Calafell | Felip Bacardit
Victòria plàcida del Natural Optics Pallars Tremp davant el CB Calafell al pavelló del Juncar per 74-55. Tot i presentar dos baixes, els homes que entrena Miquel Murgó van confirmar dissabte el seu bon estat de forma desfent-se d'un rival que lluita per mantenir-se en la categoria. El partit ja va començar de cara amb un parcial inicial d'11-2 que ja feia presagiar un partit còmode pels locals. No obstant, el Calafell va tirar d'orgull els primers minuts i es va arribar a posar a només tres punts (17-14) a un minut per finalitzar el primer quart, que va acabar amb un marcador de 21-14.

El segon període va servir per eixamplar la diferència i per pràcticament sentenciar el matx. El Tremp atacava còmode i gaudia d'un gran encert de cara a cistella, davant un Calafell que ni tan sols inquietava. S'arribava al descans amb un resultat de 46-24 gràcies a un espectacular triple sobre la botzina del júnior Manel Moreno des del seu propi camp que va fer vibrar el nombrós públic assistent.

A la represa, el partit no va tenir massa història. El Tremp es va relaxar i això va provocar que els visitants retallessin distàncies a tercer període, que va acabar 57-38. L'últim quart va ser el més igualat, però va servir per confirmar la victòria d'un Tremp que es mostra intractable a casa i que confirma definitivament la seva candidatura per a l'ascens. El proper escull, la setmana que ve, a la complicada pista del Roquetes.

El Natural Optics Pallars Tremp continua coliderant la classificació amb 13 victòries i 2 derrotes juntament amb el Penya Fragatina. El Viladecans és tercer a només un triomf de tots dos equips.