Dimecres, 3 de juliol de 2024
curses

Arriba la 8a Foc de Neu, que puntuarà enguany pel campionat del món

La marxa de raquetes més prestigiosa del Pirineu es disputa aquest diumenge a les Valls d'Àneu

Redacció 3 de febrer de 2017 a les 09:41
Dos participants de la Foc de Neu creuant un pont al Parc Natural | Foc de Neu
La Foc de Neu, la marxa de raquetes de les Valls d'Àneu, formarà part aquest any de l'Open Internacional de la WSSF (World SnowShoe Federation) puntuable en el campionat del món. Aquesta prova, organitzada per l'Espot Esquí Club i l'Associació de Fallaires d'Isil, comptarà aquest diumenge amb els millors esportistes d'abast europeu i els reconeguts corredors i corredores de casa nostra.

La Foc de Neu és la marxa de raquetes més multitudinària de les que tenen lloc al Pirineu, amb una participació que no baixa mai dels 300 inscrits i que s'ha guanyat el reconeixement entre els atletes com la prova més alpina i exigent del calendari. Hi haurà diferents circuits adaptats a cada públic, des del competitiu fins la passejada entre els inigualables paratges del Parc Natural de l'Alt Pirineu.


L'Espot Esquí Club, amb la col·laboració de l'Associació de Fallaires d'Isil, va organitzar la prova per primera vegada l'any 2010, en els boscos de Bonabé. El nom de Foc de Neu prové de les falles d'Isil, un dels elements més representatius de la zona. La cursa ha anat agafant força, i dels primers 110 participants, ha arribat a ser la raquetada amb més participació de les que es fan al Pirineu.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació