Dimecres, 3 de juliol de 2024
tren de la pobla

Una pedrada deixa sense servei per un dia el tren de la Pobla

S'ha hagut de canviar un vidre a causa d'una gran esquerda que dificultava la visió del conductor | El cas ha arribat a la Fiscalia de Menors

Redacció 6 de febrer de 2017 a les 09:30
Imatge del tren de la Pobla | ACN
El tren de la Pobla ha hagut d'interrompre el seu servei aquest dissabte a causa d'un acte vandàlic produït el passat 29 de desembre. Segons apunta l'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, un nen va tirar una pedra contra un vidre d'un comboi i va provocar una esquerda que, amb els dies, s'ha anat fent gran.

La magnitud del trencament havia arribat a ser tan gran que dificultava la visió del maquinista, per la qual cosa s'ha procedit a canviar el vidre. D'aquesta manera, el servei del trajecte entre Balaguer i la Pobla s'ha hagut de fer amb autobús, mentre que el comboi que cobria la línia Balaguer-Lleida ha circulat amb normalitat. 


Porten el cas a la Fiscalia de Menors

L'infractor ha estat denunciat per Ferrocarrils de la Generalitat. En tractar-se d'un menor, el cas ha estat derivat a la Fiscalia de Menors, que estudiarà el cas per saber quina sanció se li imposa.

D'acord amb les càmeres de videovigilància, el nen va llençar una pedra contra el vidre davanter del tren, un fet que va provocar una esquerda que, amb el pas de les setmanes, s'ha anat fent gran a causa de les condicions climatològiques.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació