Dimecres, 3 de juliol de 2024
nevada

La neu deixa 74 alumnes del Pallars sense transport escolar

S'han suspès 10 rutes, 5 al Jussà i 5 al Sobirà | El Port de la Bonaigua està tancat i és necessari l'ús de cadenes per circular pel Port del Cantó

ACN 6 de febrer de 2017 a les 11:54
Alguns alumnes s'han quedat sense classe aquest dilluns per la nevada | ACN
La neu que ha caigut aquesta nit al Pirineu de Lleida ha obligat a suspendre un total de 15 rutes de transport escolar. La comarca del Pallars Sobirà ha estat la més afectada amb cinc rutes suspeses que han deixat a 45 nens sense anar a escola. Al Pallars Jussà se n'han suspès un total de cinc afectant 29 nens.

Pel que fa a la resta de comarques pirinenques, a l'Alta Ribagorça no han fet el trajecte tres línies i 20 nens no han anat a escola. A l'Alt Urgell s'han suspès dos rutes afectant 16 escolars.


En quan a les incidències viàries derivades de la neu, el Port de la Bonaigua està tancat i en cinc carreteres és obligatori l'ús de cadenes. Són la N-260 al Port del Cantó, la C-28 des d'Esterri d'Àneu a la Peülla, la L-500 al Balneari de la Vall de Boí, la L-501 del Pla de l'Ermita a la Vall de Boí, i la C-142b al Pla de Beret.

Al túnel de Vielha s'ha de circular amb precaució pel gel i la neu a la calçada. Al Pont de Suert s'ha registrat una avaria elèctrica causada pel vent i porten des de les 8.00 hores sense llum a la majoria de la població.
 

TRÀNSIT: Consulta les incidències viàries derivades de la neu

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació