El Natural Optics Pallars Tremp supera amb solvència el Roquetes (66-78)

Els pallaresos vencen en una pista complicada amb només vuit jugadors i segueixen a la zona alta

Redacció 6 de febrer de 2017 a les 13:04
El Tremp va obtenir un important triomf a Roquetes tot i les baixes | Laia Nadal
Nou pas del Natural Optics Pallars Tremp per consolidar el coliderat del grup 1 de la Tercera Catalana, després de vèncer el Roquetes a domicili per 12 punts de diferència (66-78). Els pallaresos es presentaven a la pista dels del municipi de Sant Pere de Ribes amb tres baixes destacades i amb la pressió de guanyar per no perdre l'avantatge que l'equip té amb el tercer classificat, el Viladecans.

El partit va començar molt favorablement als trempolins, molt encertats en el llançament, i de seguida van agafar un avantatge d'uns 10 punts que ja no deixarien en tot el partit. El primer quart s'acabava amb un marcador de 14-25. El segon període va ser més igualat, tot i que el Tremp es va arribar a posar 17 punts amunt (20-37) a falta de tres minuts pel descans. Un parcial final d'11-4 pels locals deixava el marcador amb un 31-41 a la mitja part i amb tot per disputar.

El tercer quart es va saldar amb un empat a 14 (45-55). Un Roquetes molt voluntariós intentava rebaixar la diferència, però topava amb un Tremp ben organitzat defensivament i amb les idees clares en atac. Els darrers deu minuts el matx va seguir la mateixa tònica, tot i que amb un parcial inicial de 5-0 els locals s'arribarien a col·locar a només cinc punts (50-55) a falta de nou minuts per disputar.

Els pallaresos no es van arronsar i van aconseguir lligar el triomf gràcies a un gran final de partit del capità, Oriol Ubach, que va liderar el seu equip cap a la victòria amb 20 punts. La propera setmana els trempolins reben el Valls amb la obligació de seguir sumant victòries per seguir ocupant les places capdavanteres de la classificació.