Dimecres, 3 de juliol de 2024
turisme

La Diputació promociona turísticament l'Alt Pirineu i Aran a Tel Aviv

El Patronat de Turisme participa a la fira més gran en l'àmbit turístic que se celebra a la Mediterrània oriental

Redacció 9 de febrer de 2017 a les 09:21
Estand de l'Alt Pirineu a la fira IMTM de Tel Aviv | Patronat de Turisme
La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, participa a la Fira Internacional dels Mercats Turístics de la Mediterrània (IMTM) que es va inaugurar dimarts i es va clausurar ahir a Tel Aviv, capital d'Israel. El Patronat de Turisme hi ha promocionat les rutes d'evasió dels jueus pel Pirineu "Perseguits i salvats", com també la resta de productes turístics del Pirineu de Lleida.

Hi han tingut una significació especial tots els productes de major demanda pel públic d'Israel, com ara el turisme de natura, el turisme actiu, l'esquí i les rutes culturals. La IMTM és considerada com la fira més gran en l'àmbit turístic que se celebra a la Mediterrània oriental. El Patronat participa a la IMTM per setè any consecutiu sota la marca Pirineus i dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme.


El nombre de turistes israelians que visiten les comarques de Lleida, principalment les de l'Alt Pirineu i Aran, va en augment any rere any, atrets sobretot per l'oferta de natura, muntanya i turisme actiu, a més dels vestigis històrics relacionats amb la cultura jueva. Catalunya és considerada una destinació de caire preferent pel turisme israelià, amb l'Alt Pirineu i el Parc Nacional d'Aigüestortes com a referents, a més de les seves comarques d'influència.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació