Dijous, 4 de juliol de 2024
futbol

Taules en el derbi pallarès entre el Rialp i el Pobla (1-1)

El Tremp venç al camp del Cervera B per 0 gols a 3 i consolida el seu liderat

Redacció 13 de febrer de 2017 a les 09:20
El Rialp, en imatge d'arxiu, ha sumat el quart punt de la temporada | Sergi Vargas
El Rialp i la Pobla van empatar a 1 en un derbi pallarès molt igualat i amb emoció fins el final. El Rialp, últim classificat, va jugar un gran partit i va jugar de tu a tu al Pobla, cinquè a la classificació. Es van avançar els poblatans al minut 50 amb un gol en pròpia porta, però poc després els visitants es quedarien amb deu jugadors per l'expulsió d'Arnau Vila. El Rialp ho va aprofitar i va empatar amb un golàs de falta directa de Galí.

El CF Tremp va guanyar al camp del Cervera B per 0 gols a 3 després de fer una gran primera part. Jonatan va obrir la llauna al minut 17 després d'una gran jugada individual. El defensa González, rematant un córner al 41', i Ahumada dos minuts més tard, van sentenciar un partit que no va tenir més història i que consolida el Tremp al primer lloc de la classificació.


Amb aquests resultats, el Rialp continua cuer amb quatre punts i sense conèixer encara la victòria. El Pobla es manté en la cinquena posició de la taula amb 33 punts i el Tremp lidera la classificació amb solvència i amb 47 punts.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 14


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació