Exhibició del Natural Optics Pallars Tremp davant el CB Valls (79-33)

Els pallaresos no van tenir problemes per superar l'equip vallenc i continuen a la zona alta

Redacció 13 de febrer de 2017 a les 10:25
El Tremp va apallissar el Valls amb un gran joc col·lectiu | Darío Albert
El Natural Optics Pallars Tremp va aconseguir treure's l'espina de la derrota que va encaixar en la primera volta davant el CB Valls. Ho va fer dissabte al pavelló del Juncar davant un nombrós públic i davant un equip rival que arribava a Tremp amb tres baixes. Els trempolins, en un gran estat de forma, van dominar el partit de principi a fi, i el primer quart ja es va tancar amb un contundent 22-5.

El segon període va servir per seguir eixamplant la diferència, i amb un parcial de 19-10, s'arribava al descans amb un avantatge trempolí de 25 punts (40-15). A la represa, i tot i l'esbroncada del seu entrenador als vestidors, el Valls no va reaccionar i va encaixar un demolidor parcial de 20-1 que deixava el marcador 60-16 a falta d deu minuts.

El darrer quart es va igualar, tot i que també va ser favorable al Tremp (19-17). Al final, victòria incontestable dels homes de Miquel Murgó, que continuen liderant el grup 1 de la Tercera Catalana juntament al Penya Fragatina. El partit de la setmana que ve a la pista del Reus Deportiu s'ha aplaçat al mes de març per manca d'efectius.