Dilluns, 22 de juliol de 2024
innovació

Presenten a Tremp una xarxa per potenciar el talent en matèria d'innovació

El programa CatLabs pretén reforçar el potencial existent al territori per posar-lo al servei de la societat

Redacció 16 de febrer de 2017 a les 09:31
Imatge de la presentació del CatLabs a Tremp, aquest dimecres | Gencat
La seu de l'ICGC a Tremp ha acollit aquest dimecres la presentació a l'Alt Pirineu i Aran del programa CatLabs, una xarxa que pretén reforçar el potencial existent al territori en matèria d'innovació digital, social i col·laborativa i donar-li visibilitat. El Govern vol connectar els agents que es dediquen a la innovació perquè comparteixin interessos comuns i posin el seu talent al servei de la societat.

La presentació ha comptat amb el cap del Servei d'Inclusió i Capacitació Digital, Ricard Faura; el director adjunt de la Fundació I2cat, Artur Serra; i el tècnic de la Fundació I2cat, Pau Adelantado. L'acte, que anava dirigit a representants del món local i comarcal, acadèmic, teixit empresarial, fundacions i entitats, ha estat presidit per la delegada territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós.


Aquest programa està impulsat pels departaments de la Presidència i de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, en el marc de l'Estratègia de recerca i innovació per a l'especialització intel·ligent de Catalunya (RIS3CAT) i de l'estratègia SmartCAT i està obert a la construcció d'una àmplia col·laboració publicoprivada.

Mitjançant CatLabs, la Generalitat busca complicitats amb les administracions del món local per impulsar actuacions conjuntes i generar sinergies que promoguin l'emergència i la consolidació de les noves estructures d'innovació oberta i col·laborativa. La durada del programa és fins a la finalització del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, el desembre del 2023.

Un cop finalitzada la presentació, s'ha dut a terme una sessió de treball per obrir la possibilitat de formar una xarxa d'agents locals d'innovació social digital al territori.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació