Dimecres, 3 de juliol de 2024
trànsit

Noves obres de millora de la seguretat viària a la C-13 a Rialp

S'han estabilitzat talussos i instal·lat malles protectores per evitar despreniments de roques a la carretera

Jordi Ubach Llorens 17 de febrer de 2017 a les 16:21
Imatge de la malla protectora instal·lada aquesta setmana a la C-13 | Jordi Ubach
El Servei de Carreteres de la Generalitat de Catalunya ha realitzat aquesta setmana un seguit d'obres d'estabilització de talussos i d'instal·lació de malles protectores per tal d'evitar despreniments de roques a la carretera C-13. L'actuació s'ha concentrat, concretament, al punt quilomètric 133 de la via, situat dins el terme municipal de Rialp, entre aquesta població i el municipi veí de Llavorsí. 

Les obres d'estabilització, que van iniciar-se el passat dimarts i han finalitzat aquest divendres, han de servir per millorar la seguretat en el trànsit en un tram històricament castigat per constants esllavissades. L'última que va tenir afectacions en el trànsit entre Rialp i Llavorsí es va produir a finals de novembre de l'any passat.


Aquest tram de carretera també s'ha convertit en un punt negre, amb diversos accidents de trànsit. A finals d'octubre es van realitzar obres de millora del paviment entre els punts quilomètrics 137 i 140, un tram que havia registrat fins a quinze accidents només durant el mes anterior.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació