futbol

El Tremp cedeix un empat a casa (1-1), el Pobla no pateix (5-2) i el Rialp perd (3-0)

El Tremp passa per un petit sotrac, el Pobla es consolida a la cinquena plaça i el Rialp tanca la classificació

Redacció 20 de febrer de 2017 a les 13:21
El CF Tremp ha cedit aquest cap de setmana un empat a casa davant un rival teòricament inferior, l'Escola de Futbol Tàrrega A (1-1). Els pallaresos van jugar millor i van disposar de les ocasions més clares, però la falta d'efectivitat els va condemnar. El Tàrrega, en canvi, va materialitzar l'única ocasió que va disposar. Els locals no es va avançar fins el minut 64 per mitjà de Sergio Fernández, però el Tàrrega va aconseguir empatar quan fa mal, al minut 89.

El CF Pobla, de la seva banda, va vèncer sense problemes el Solsona B a casa per 5 gols a 2 en un partit molt entretingut per l'espectador. Centeno va avançar els poblatans al minut 10, però els visitants van empatar al cap de cinc minuts. Molleví i Rachid feien pujar el 3-1 abans d'arribar al descans. A la represa, Vila aconseguia el quart al 64'. A falta de deu minuts el Solsona B va marcar el segon (4-2), però Drammeh, a falta d'un minut, feia el definitiu 5-2.

Un Rialp batallador, en canvi, va perdre al camp del Bellcairenc per 3 gols a 0. Els pallaresos van començar jugant de tu a tu a un dels equips forts de la lliga, i van arribar al descans amb opcions (1-0). Finalment la qualitat es va imposar i els locals van adjudicar-se els tres punts gràcies a dos gols més.

Amb aquests resultats, el Tremp continua liderant el grup 14 de la Tercera Catalana de futbol, tot i que passa per un petit sotrac, ja que ha aconseguit 4 punts dels últims 9 disputats. El Pobla continua en una consolidada cinquena posició, amb 36 punts, i el Rialp és cuer amb 4. La propera setmana, el Tremp juga a Verdú, el Pobla a Ponts i el Rialp descansa. Abans, el divendres el CF Tremp disputarà el partit aplaçat contra el Vallfogona, tercer classificat, a les 20:45h al Pedrasanta.