La Societat de Foment del Pallars Jussà,
Jussactiu, ha organitzat per aquest dijous una nova edició de l'anomenat "Sopar de Pallaresos a Barcelona", una trobada de pallaresos amb residència a l'àrea metropolitana de Barcelona que
es va celebrar per últim cop l'any 2014. L'acte tindrà lloc a la Fonda de Sant Gervasi, restaurant propietat de la família Bertran, reconeguts restauradors de Salàs de Pallars.
El sopar, al que està prevista l'assistència de més de 50 persones, comptarà amb la presència del president del
Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, i del president del
Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús, que aprofitaran la trobada per posar en valor i donar rellevància al procés d'unió de les dos comarques mitjançant el procés d'ampliació de capital que està duent a terme la Societat de Foment a la comarca del Pallars Sobirà.
En el decurs del sopar es farà la presentació del Postgrau de Turisme de Muntanya, projecte nascut a la Societat de Foment. A més, alguns emprenedors de la comarca com la Cervesa Ctretze, Pallars Drone o Safrà del Montsec, faran una presentació dels seus projectes.
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hi