Més de cinquanta persones van participar el passat dijous en una nova edició del "Sopar de Pallaresos a Barcelona", una trobada de pallaresos amb residència a l'àrea metropolitana de Barcelona que
es va celebrar per últim cop l'any 2014. L'acte va tenir lloc a la Fonda de Sant Gervasi, restaurant propietat de la família Bertran, reconeguts restauradors de Salàs de Pallars.
Al sopar hi van assistir pallaresos de l'àmbit polític, empresarial i acadèmic, entre els quals destaquen noms com Joaquim Boixareu, Esther Capella, Eduard Gallart, Germà Gordó, Àngel Pes, Ramon Sostres o Carlos Sumarroca. També hi van estar convidats els presidents dels Consells Comarcals pallaresos, Constante Aranda i Carlos Isús, que van aprofitar la trobada per posar en valor i donar rellevància al procés d'unió de les dos comarques mitjançant el procés d'ampliació de capital que està duent a terme la Societat de Foment a la comarca del Pallars Sobirà.
En el decurs del sopar, Montserrat Casalprim, de la Universitat d’Andorra, va fer la presentació del Postgrau de Turisme de Muntanya,
projecte nascut a la Societat de Foment i que s'ha desenvolupat juntament amb la Universitat d'Andorra, la Fundació Themis (Organització Mundial de Turisme) i que compta amb la col·laboració de la CSU (Colorado State University). També van fer la presentació dels seus projectes els responsables de la fàbrica de Cervesa Ctretze, de l'empresa PallarsDrons i de Safrà del Montsec.
El president de la Societat de Foment, Jussactiu, Josep González va prendre el compromís d'establir el caràcter anual d'aquest sopar, donada l'excel·lent participació i la bona acollida que ha tingut en aquesta segona edició.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi