El Natural Optics Pallars Tremp aixafa el Bàsquet Base Tarragona (75-40)

Els pallaresos no van tenir problemes per superar els tarragonins

Redacció 27 de febrer de 2017 a les 09:33
El Tremp no va tenir problemes per superar el seu rival | Felip Bacardit
Nova victòria incontestable del Natural Optics Pallars Tremp al pavelló del Juncar, aquest cop davant el Bàsquet Base Tarragona, per 35 punts de diferència (75-40). Després de no jugar el cap de setmana passat -el partit conta el Reus Deportiu s'ha aplaçat a finals del mes de març- els trempolins van tornar a mostrar la seva superioritat desfent-se d'un rival que es va presentar a Tremp amb només sis jugadors.

El Tremp, que afrontava el partit amb baixes i amb només set jugadors, va començar el partit dominant i ja de seguida va aconseguir els primers avantatges. Els dos primers quarts van ser de superioritat local, i amb dos parcials de 22-6 i 19-6, s'arribava al descans amb un marcador de 41-12. El tercer període va ser més ajustat (21-12) i l'últim quart va ser pels visitants (13-16), que van aprofitar el relaxament dels pallaresos.

Amb aquest triomf el Tremp continua liderant la classificació, amb les mateixes derrotes que el Fraga i amb una menys que el Viladecans, que és tercer. El proper dissabte l'equip juga a la pista del CB Balaguer, on intentarà mantenir la dinàmica positiva dels últims mesos.