futbol

El Tremp consolida el seu liderat (3-0) i el Pobla venç el Verdú (4-1)

Els dos equips pallaresos juguen els seus respectius partits aplaçats en la jornada de recuperació

Redacció 27 de febrer de 2017 a les 11:31
El CF Tremp va aconseguir divendres al Pedrasanta un important triomf per 3 gols a 0 davant un rival directe, el Vallfogona de Balaguer, en un partit que estava pendent per disputar des de feia unes setmanes. El partit va ser molt equilibrat i la primera meitat es va completar sense ocasions clares i amb molta igualtat. Miki, al 35', feia pujar el 1-0 al marcador.

A la represa el partit va continuar amb la mateixa tònica, amb dos equips disputant-se la possessió i el domini del partit, tot i que el Vallfogona va sortir millor que els pallaresos. El Tremp, en canvi, va saber administrar millor les seves ocasions amb gols. Jonatan, per partida doble, als minuts 74 i al 84, va sentenciar el matx per aconseguir tres punts molt importants per la lluita pel títol.

El Pobla va vèncer per 4 gols a 1 el partit aplaçat davant el Verdú. Després d’una primera part molt igualada, es va arribar al descans amb un resultat d'empat a zero. La pluja de gols va arribar a la segona meitat, amb un Pobla molt més posat en el partit i més efectiu. Els poblatans van marcar tres gols en només deu minuts per obra de Muhammadou (47'), Molleví (49') i Gustavo (57'). Els visitants van marcar el gol de l'honor al 79' i Llebot va sentenciar el 83'.

Amb aquests resultats, el Tremp lidera amb tranquil·litat el grup 14 de la Tercera Catalana, amb 51 punts i un partit menys. El Pobla puja fins la quarta posició amb 39 punts. El Rialp, de la seva banda, és cuer amb 4 punts.