Dimecres, 3 de juliol de 2024
turisme

El Pallars es promociona a la Fira Internacional de Turisme de Navarra

Els Consells Comarcals pallaresos hi exposen l'oferta turística de les dos comarques

Redacció 28 de febrer de 2017 a les 08:57
Una delegació pallaresa es va desplaçar a la Fira Navartur | Consell Comarcal Pallars Jussà
El Consell Comarcal del Pallars Jussà, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, han assistit aquest cap de setmana amb taulell propi a la 12a Fira Internacional del Turisme de Navarra, Navartur, com a coexpositors en l'espai del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

El Pallars Jussà hi ha presentat la nova oferta d'iniciatives turístiques de "Vine al Pallars, Viu el Jussà", que es consolida aquest 2017 oferint un calendari anual amb diversitat d'experiències per tal de  poder descobrir el Pallars d'una manera diferent durant tot l'any. A més, es promocionen les oportunitats per al turisme familiar, cultural i de natura.


El Pallars Sobirà, de la seva banda, ha presentat l'oferta dels esports d'hivern i de muntanya, però especialment els esports d'aventura, amb vistes posades a l'inici d'una nova temporada que donarà el tret de sortida en les properes setmanes. El Parc Natural de l'Alt Pirineu i el Parc Nacional d'Aigüestortes són dos referents a l'hora de posicionar turísticament el Pallars Sobirà, així com el turisme familiar i de natura.

Dins del potencial turístic de la comarca del Pallars Jussà, la vicepresidenta del Consell Comarcal, Pilar Cases, destaca que "les accions subvencionades amb fons Interreg i del Departament de Turisme impulsaran la navegabilitat turística del Noguera Pallaresa entre Llavorsí i fins a l'embassament de Sant Antoni a la Pobla de Segur".

Durant el certamen i amb la col·laboració d'"Al teu gust", es van oferir tastos de producte pallarès, incentivant als visitants a provar la gastronomia local del Pallars. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació