Dimecres, 3 de juliol de 2024
setmana de la lectura

Tret de sortida a la «Setmana de la lectura» d'Esterri d'Àneu

Del 3 al 10 de març, la capital de les Valls d'Àneu organitza un seguit d'activitats relacionades amb la lectura

Redacció 2 de març de 2017 a les 09:23
Raquel Picolo, al centre, presentarà dissabte un nou recull de contes | Raquel Picolo
Esterri d'Àneu celebrarà des d'aquest divendres i fins el proper dia 10 de març la Setmana de la lectura, organitzada per l'Ajuntament d'Esterri d'Àneu i l'Institut Català de les Dones. L'acte inaugural tindrà lloc aquest divendres a la sala d'actes de l'ajuntament amb la ponència Llegir textos i documents medievals. Ho podem fer del professor d'Història Medieval de la Universitat de Lleida, Joan Busqueta.

Fins el dia 10 i sense descans, s'han organitzat diàriament una sèrie d'actes que van des de xerrades, tallers d'escriptura per adults i joves o activitats infantils. Destaquen, entre altres, la presentació del blog de les biblioteques del Pallars i l'Alta Ribagorça "Tarter de Llibres", prevista per dimecres. De cara a divendres, s'ha preparat una taula rodona que tractarà sobre el present i el futur de les editorials pirinenques. 


Un altre dels actes destacats de la Setmana de la lectura és el que està previst per aquest dissabte, amb la presentació del recull de contes Cròniques de Kaneai, de Raquel Picolo, que comptarà amb la participació del grup de teatre Xants. 
 

Consulta el programa de la Setmana de la lectura


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació