Dimecres, 3 de juliol de 2024
setmana de la dona

Tremp organitza la 13a edició de la «Setmana de la dona»

L'Associació de dones Rosa d'Abril organitza un seguit d'actes al voltant del Dia Internacional de les Dones

Jordi Ubach Llorens 4 de març de 2017 a les 12:50
L'Orquestra Simfònica Julià Carbonell actuarà diumenge a Tremp | OJC
L'Associació de dones Rosa d'Abril de Tremp ha organitzat, un any més, la Setmana de la dona, que enguany arriba a la 13a edició. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tremp i el suport d'altres institucions i entitats, s'han organitzat del 4 a l'11 de març tot un seguit d'activitats per a tots els gustos per tal de reivindicar el paper de la dona en la societat actual.

La primera activitat ha tingut lloc aquest matí al pavelló del Juncar amb un curs d'iniciació a la marxa nòrdica, que ha anat a càrrec de Carles Matas. Per demà diumenge està prevista l'actuació Beethoven, Morera i Calvó de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell. Serà amb entrada gratuïta a partir de les 19h a l'Espai Cultural La Lira de Tremp.


Dimarts tindrà lloc a l'Epicentre la projecció del documental de Farmamundi, Temps d'écoute, dirigit per Pol Penas. Posteriorment hi haurà un cinefòrum dinamitzat Laia Pibernat-Mir, màster en antropologia de la salut i coordinadora del film. El dimecres està prevista a l'Institut de Tremp la lectura del manifest institucional pel Dia Internacional de les Dones.

Els dos darrers actes tindran lloc dijous i dissabte. El primer, la conferència Exercici físic i càncer a càrrec de la doctora Pon, al centre cívic Tarraquet. Per últim, la xerrada que tindrà lloc a La Lira el dissabte a càrrec de la periodista i guionista de documentals, Georgina Cisquella, que parlarà sobre la dona i la desigualtat en el món del periodisme.
 

Consulta el programa de la Setmana de la dona de Tremp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació