Dijous, 4 de juliol de 2024
futbol

El Tremp més líder (1-3) i el Pobla (1-0) i el Rialp (2-5) perden

Els de la capital del Jussà aprofiten la patinada de l'Angulària per consolidar el seu liderat

Redacció 6 de març de 2017 a les 09:08
Els jugadors del Rialp van mostrar el seu suport al lesionat Sergi | FC Rialp
El CF Tremp ha recuperat el camí de la victòria al vèncer per 1 gol a 3 al camp del Verdú-Vall del Corb i lideren amb més marge la lliga gràcies a la derrota de l'Angulària. Els pallaresos, que van jugar un futbol efectiu, es van avançar en dos ocasions abans del descans gràcies a dos contracops, per mitjà de Besliu. El Verdú va reduir distàncies a la segona, pero Jonatan va sentenciar al 79' amb un nou contraatac.

El CF Pobla no va poder superar un rival directe com el Ponts al perdre per la mínima a domicili. El partit va ser força igualat, però el Pobla no es va mostrar encertat de cara a porteria, un fet que va acabar pagant. Els locals, més efectius, es van avançar al minut 30, un resultat que ja no deixarien fins al xiulet final. 


El Rialp, de la seva banda, va perdre per 2 gols a 5 a casa davant l'EF Tàrrega, en el partit aplaçat corresponent a la jornada 17 de competició. Tot i que van arribar a neutralitzar els visitants en dos ocasions per mitjà de Caselles i Solé, els pallaresos no van poder fer res per aturar el Tàrrega.

El Tremp continua liderant amb solvència el grup 14 de la Tercera Catalana de futbol amb 54 punts, amb 8 d'avantatge sobre el segon classificat i un partit menys. El Pobla és cinquè amb 39 punts i el Rialp tanca la classificació amb només 4 punts. La propera jornada es jugarà un nou derbi pallarès entre el Tremp i el Rialp. El Pobla viatjarà a Bellcairenc.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 14

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació