Dimecres, 3 de juliol de 2024
biblioteques

Les biblioteques del Pallars i l'Alta Ribagorça creen un fons local comú

A través del blog "Tarter de llibres" es donaran a conèixer les novetats bibliogràfiques del territori

Redacció 7 de març de 2017 a les 09:34
El Bibliobús Pere Quart estacionat a Ribera de Cardós | Tarter de llibres
Les biblioteques públiques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l'Alta Ribagorça, juntament amb el Bibliobús Pere Quart, han encetat un projecte de treball en comú a través d'un blog, anomenat "Tarter de Llibres", on es donaran a conèixer les novetats bibliogràfiques del territori. Els equipaments que hi participen són els de Tremp, La Pobla de Segur, El Pont de Suert, Sort i Esterri d'Àneu.

L'objectiu d'aquesta eina és doble. Per una banda, es pretén difondre i posar a l'abast dels usuaris els fons locals de les respectives biblioteques i compensar el buit de difusió de les publicacions d'aquestes comarques. D'altra banda, l'objectiu és disposar d'una font d'informació colaborativa entre els professionals de les biblioteques de les tres comarques. La iniciativa compta amb el suport dels respectius ajuntaments i del Servei de Biblioteques de la Generalitat.


La presentació d'aquest projecte, que es va iniciar el 2016 però tot just comença a caminar, tindrà lloc el proper dimecres 8 de març a la Biblioteca d'Esterri d'Àneu en el marc de la "Setmana de la lectura" de la població pallaresa. En una primera fase s'incorporarà la bibliografia publicada els anys 2016 i 2017 i posteriorment d'anys anteriors. Els documents a referenciar seran llibres, publicacions periòdiques, DVD i CD.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació