Dimecres, 3 de juliol de 2024
rialp matxicots

Obertes les inscripcions per a la 8a edició de la Rialp Matxicots

Fins el 31 d'agost, els corredors interessats en participar en aquesta cursa de muntanya ja poden formalitzar la seva inscripció

Lina Borrell 15 de març de 2017 a les 11:44
La Matxicots és un repte esportiu a la muntanya que difon el turisme al Sobirà | Matxicots
La Rialp Matxicots, organitzada per l'Ajuntament de Rialp amb el suport de diferents col·laboradors i un gran nombre de voluntaris, tindrà lloc a Rialp el cap de setmana del 16 i 17 de setembre 2017. El centre de la cursa serà a Rialp i comptarà amb la complicitat dels pobles del municipi de Rialp i pobles del municipi de Sort.

Per a aquesta nova edició s'ha canviat el format de les curses. Per una banda, el dissabte dia 16 tindrà lloc una Trail de 57 quilòmetres i 4.800 metres positius. Per altra banda, el diumenge 17 serà una Mitja marató de 23 quilòmetres i 1.350 metres positius. Finalment, es proposarà una combinada de les dues curses anteriors, amb un total acumulat de 80 quilòmetres i 6.150 metres positius.


La Rialp Matxicots ha esdevingut una cursa de referència a nivell nacional, ha participat a diferents lligues o circuits destacats i és membre de l’Associació Internacional de Trail Running, ITRA, motiu pel qual seguirà sent puntuable per a la Ultra Trail del Montblanc.

Aquest repte esportiu a la muntanya també és un projecte de difusió turística del municipi i comarca del Pallars Sobirà, deixant constància en totes i cadascuna de les activitats que s'organitzen l'estima, cura i preservació del medi per on es mou.

Les places seran limitades per ordre d'inscripció i el preu variarà en funció de la data d'inscripció i la categoria. El preu especial per aquelles inscripcions realitzades entre el 15 de març i el 30 de juny 2017 serà de 50 euros per la Trail Matxicots, 20 euros per la Mitja Matxicots, i 60 euros per la Combinada. A partir de l'1 de juliol el preu per cada categoria augmentarà 10 euros.
 

Formulari d'inscripció Rialp Matxicots 2017

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació