Dilluns, 22 de juliol de 2024
la terreta

Jornada per difondre el patrimoni de la Terreta a Sapeira

L'Associació pel Patrimoni de La Terreta "Fem Terreta" organitza els actes, que tindran lloc aquest dissabte a la tarda

Redacció 10 de març de 2017 a les 13:09
Un dels actes de les xerrades de l'any passat | Fem Terreta
La Casa Nova de Sapeira acollirà aquest dissabte a la tarda l'acte Enraonem de La Terreta, una jornada organitzada per l'Associació pel Patrimoni de La Terreta "Fem Terreta" on es farà divulgació del patrimoni d'aquesta zona pertanyent al municipi de Tremp. El president de l'associació, Aureli Barrull, donarà la benvinguda als assistents per donar pas a la xerrada sobre arqueologia, restauració i difusió a càrrec de la arqueòloga medieval de la UAB, Marta Sancho.

L'arqueòleg de la UB i de Walvia excavacions, Walter Alegria, farà una explicació sobre les excavacions arqueològiques al poble vell del Castellet fetes entre els anys 2015 i 2016. Abans de berenar, Lluís Colomés ampliarà el personatge d'Arnau Mir de Tost, fent referència de manera especial als castells de la Terreta i La Ribagorça.


Per últim i un cop explicats els projectes de Fem Terreta per aquest 2017, se celebrarà una taula rodona, moderada per l'investigador etnogràfic Miquel Bailac titulada Deixem que parlin els nostres padrins. L'assistència a tots els actes és gratuita.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació