Dijous, 4 de juliol de 2024
futbol

El Rialp arrenca un punt de Tremp (0-0) i el Pobla cau a Bellcaire (2-1)

Els de la capital del Jussà vencen el Butsènit en el partit aplaçat de la jornada 20 (1-0)

Redacció 13 de març de 2017 a les 10:25
El Rialp va treure un meritori empat del Pedrasanta | J. Ubach
Un Rialp ultradefensiu va aconseguir diumenge treure un punt del camp del líder, el CF Tremp, en el derbi pallarès corresponent a la jornada 27 del grup 14 de la Tercera Catalana. Els locals, molt encallats en atac, no van poder superar un Rialp amb les idees clares en defensa, que va aconseguir acabar el partit sense encaixar un sol gol.

El Tremp ho va intentar durant tot el partit, però topava constantment amb la muralla del Rialp. Els pals i la mala punteria van posar la resta. El Rialp continua cuer però suma un nou punt, el cinquè, gràcies als seus cinc empats. El Tremp, que divendres es va imposar al Butsènit (1-0) en partit aplaçat, continua primer a nou punts del segon classificat, el Vallfogona de Balaguer, un coixí prou ample per afrontar amb confiança els nou compromisos que resten per acabar la competició.

El Pobla, de la seva banda, va caure al camp del Bellcairenc per 2 gols a 1 en un partit ajustat que hagués pogut acabar en empat als instants finals. Els locals es van avançar ràpidament amb dos gols en quatre minuts (20' i 24'), però el Pobla va aconseguir retallar distàncies sis minuts després per mitjà de Vila. Tot i la insistencia, el Pobla no va poder marcar el que hagués estat el gol de l'empat i va acabar perdent el partit.