Dilluns, 8 de juliol de 2024

Triomf del Natural Optics Pallars davant un batallador Montblanc (81-65)

Els trempolins superen sense problemes el Montblanc, que va disputar el matx amb només sis jugadors

Redacció 13 de març de 2017 a les 09:57
El Tremp continua amb pas ferm al capdavant de la classificació | Felip Bacardit
El Natural Optics Pallars Tremp no defalleix i continua ferm en el seu objectiu d'ascendir a Segona Catalana. El pavelló del Joncar va ser escenari dissabte d'una nova victòria de l'equip (81-65), la divuitena, davant un Montblanc que es va presentar a Tremp amb només sis jugadors però que en cap moment no va donar el partit per perdut.

Els pallaresos van manar des del minut 1, una renda que ja no deixarien fins el final d'un partit on es van anotar molts punts. Els dos primers períodes se'ls va adjudicar el Tremp (23-16 i 24-19), dos quarts on va predominar l'atac per sobre de la defensa en tots dos equips. S'arribava al descans amb un marcador de 47-35.

El tercer quart va servir per rematar el partit gràcies a un bon inici dels trempolins, que els va permetre assolir diferències de fins a 20 punts. L'últim quart, de tràmit, va servir perquè els de Montblanc retallessin distàncies fins el 81-65 final.

Amb aquest resultat, el Tremp continua liderant el grup 1 de la Tercera Catalana amb 18 victòries i 2 derrotes. La propera setmana l'equip té jornada de descans, amb la vista posada al duel directe del dia 25 de març contra el segon classificat, el Fraga, un partit que pot marcar el futur de tots dos equips.