futbol

Nou empat del Tremp a Solsona (1-1) i derrota a l'últim minut del Rialp (1-2)

Els trempolins mantenen un marge de vuit punts respecte el segon classificat | El CF Pobla ha descansat aquesta jornada

Redacció 20 de març de 2017 a les 10:21
El Tremp, en imatge d'arxiu, ha sumat tres empats en les últimes quatre jornades | S. Vargas
Segon empat consecutiu del CF Tremp, aquest cop al camp del Solsona B (1-1). El Solsona B va quallar un bon partit davant el líder de la categoria. Es va avançar al minut 75, però Fernández, dos minuts més tard, va aconseguir empatar el matx, resultat amb el que s'arribaria al final. Tot i l'empat, el Tremp continua mantenint un coixí de vuit punts respecte el segon classificat, que és ara l'Angulària.

El FC Rialp, de la seva banda, va caure a casa contra el Guissona B (1-2) i segueix sense conèixer la victòria aquesta temporada, un fet que l'atansa a la Quarta Catalana. Es van avançar els visitants al minut 26, però el Rialp no va decaure, crescut després del punt arrencat la setmana passada a Tremp, i va aconseguir empatar al 81' per mitjà d'Alejandro. La mala fortuna es va aliar amb els pallaresos, ja que Comellas es va fer un autogol a un minut pel final (1-2).

Amb aquests resultats el Tremp continua liderant el grup 14 de la Tercera Catalana amb 50 punts. A vuit punts té l'Angulària i a nou el Vallfogona de Balaguer. Els trempolins atravessen una mala ratxa de resultats, amb tres empats en els darrers quatre partits. El Rialp continua cuer amb només cinc punts i el Pobla, que ha descansat aquesta jornada, és 5è amb 39.