Dijous, 19 de desembre de 2024
vi

Curs sobre el món del vi per a restauradors i professionals

L'objectiu és millorar les competències professionals en aquest àmbit i aprofundir en el coneixement dels vins de la comarca

Redacció 21 de març de 2017 a les 09:25
Xavi Ayala fent una xerrada aquest dilluns a l'Hotel Segle XX de Tremp | Jordi Ubach
Una trentena de restauradors i professionals del Pallars participen durant quatre dilluns al curs El món del vi i els vins del Pallars que es duu a terme a l'Hotel Segle XX de Tremp i és conduït pel conegut sommelier lleidatà Xavi Ayala. Al llarg de les diferents sessions els assistents tracten des de les fases del tast fins a una introducció als maridatges passant pels aspectes clau en el servei del vi.

L'objectiu és millorar les competències professionals en aquest sentit alhora que aprofundir en el coneixement dels vins de la comarca. Per aquest motiu, en cadascuna de les sessions s'ha programat la participació dels diferents cellers del territori Pallars, que expliquen el seu projecte personal i els seus productes, afavorint així que es transmetin millor al consumidor final.


Aquesta acció s'ha programat en el marc del programa Al teu gust, aliments del Pallars de l'Ajuntament de Tremp i té el finançament del Servei d'Ocupació de Catalunya a través del programa Treball a les 7 comarques.
 

Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!

A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.

Subscriu-t'hi
Participació