Una trentena de restauradors i professionals del Pallars participen durant quatre dilluns al curs
El món del vi i els vins del Pallars que es duu a terme a l'Hotel Segle XX de Tremp i és conduït pel conegut sommelier lleidatà Xavi Ayala. Al llarg de les diferents sessions els assistents tracten des de les fases del tast fins a una introducció als maridatges passant pels aspectes clau en el servei del vi.
L'objectiu és millorar les competències professionals en aquest sentit alhora que aprofundir en el coneixement dels vins de la comarca. Per aquest motiu, en cadascuna de les sessions s'ha programat la participació dels diferents cellers del territori Pallars, que expliquen el seu projecte personal i els seus productes, afavorint així que es transmetin millor al consumidor final.
Aquesta acció s'ha programat en el marc del programa
Al teu gust, aliments del Pallars de l'
Ajuntament de Tremp i té el finançament del
Servei d'Ocupació de Catalunya a través del programa Treball a les 7 comarques.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi