Dimecres, 3 de juliol de 2024
vent de port

Presenten el 23è recull de contes «Vent de Port»

Jordi Masó s'ha adjudicat per segon cop el premi literari, organitzat per La Casa del Sol Naixent

Redacció 27 de març de 2017 a les 11:40
Jordi Masó és el guanyador de la 23a edició del premi Vent de Port | Biblioteca Maria Barbal
Aquest diumenge al migdia s'ha presentat a la sala del Casal Cultural de Tremp el recull de contes Una conversa amb Damià Sindreu i altres narracions, corresponent a la 23a edició del premi de narracions Vent de Port que convoca l'entitat trempolina La Casa del Sol Naixent, amb una dotació de 2.100 euros.

Els 70 assistents a la presentació del premi han pogut gaudir de la lectura del conte guanyador, Una conversa amb Damià Sindreu, obra de Jordi Masó. La presentació ha comptat amb la participació de Xavier Baulies, fundador del certamen; Jordi Mir, membre del jurat; Joan Ubach, alcalde de Tremp; Pilar Cases, regidora de cultura de l'Ajuntament de Tremp; Darío Albert, president de La Casa del Sol Naixent i Jordi Masó, guanyador del certamen. 


Durant la presentació s'ha destacat la bona participació d'escriptors d'arreu dels països catalans, que gira entorn als 150 de mitjana, així com la qualitat de les narracions. Enguany, el fet més destacable és que per primer cop en les 23 edicions s'ha repetit el guanyador. 

Aquesta activitat està organitzada per l'entitat trempolina La Casa del Sol Naixent i compta amb el suport de l'Ajuntament de Tremp i la col·laboració de la Biblioteca Pública Maria Barbal.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació