futbol

Golejada del Pobla contra el Guissona B (4-1) i nou empat del Tremp (3-3)

El CF Rialp perd a casa contra l'Angulària (1-3) | Els trempolins mantenen un marge de sis punts respecte el segon classificat

Redacció 3 d'abril de 2017 a les 09:28
El Tremp, en imatge d'arxiu, continua al capdavant de la classificació | S. Vargas
Cap de setmana amb diferent sort pels tres equips que competeixen al grup 14 de la Tercera Catalana de futbol. El CF Pobla es va desfer amb facilitat del seu rival, el Guissona B (4-1). Els locals van dominar durant tot el partit i Sylyush, els germans Molleví i Farrè hi van aportar els gols. A les acaballes del partit va arribar el gol de penal del Guissona B.

Tercer empat consecutiu del CF Tremp, aquest cop al camp del Bellcairenc (3-3), en un partit de contrastos. Després d'una primera part poc lluïda, els sis gols van arribar en el segon temps. El Tremp es va avançar fins a dos vegades. Gázquez va marcar al minut 49, però dos gols de l'equip local en tres minuts van capgirar el marcador. El Tremp es va tornar a posar per endavant gràcies als gols d'Ahumada i, un altre cop, de Gázquez, però el Bellcairenc va aconseguir l'empat definitiu al minut 76.

De la seva banda, El FC Rialp rebia l'Angulària, el segon classificat (1-3). Els locals van plantar cara i van arribar al minut 56 amb un empat al marcador. Una jugada en que l'àrbitre va assenyalar penal i va expulsar el porter local va desfer l'igualada. El tercer gol de l'Angulària va arribar al minut 73.

Amb aquests resultats, el Tremp continua liderant el grup 14 de la Tercera Catalana amb 50 punts però, després de l'empat, veu com la distància amb l'Angulària es redueix a sis punts. El Pobla se situa 5è amb 42 punts i el Rialp continua cuer amb només cinc punts.