Derrota del Natural Optics Pallars a Vila-seca en un partit per oblidar (50-48)

Els trempolins mantenen la segona plaça per la derrota del Viladecans a Fraga

Redacció 3 d'abril de 2017 a les 09:54
El Tremp va perdre l'oportunitat de distanciar-se del Viladecans | Laia Nadal
Partit per oblidar el que va jugar el Natural Optics Pallars Tremp a la pista del Vila-seca (50-48). Els pallaresos es presentaven amb l'equip al complet en una pista complicada amb la intenció de guanyar i ampliar la distància amb el seu perseguidor, el Viladecans, que jugava a la pista del líder Fraga. Viladecans i Tremp van punxar, així que les coses segueixen com estaven la setmana passada.

El matx va començar malament pel Tremp, que va veure com els locals s'avançaven en els primers compassos de partit (9-2). No obstant, l'equip va reaccionar per endur-se el primer quart (11-13). El segon període va ser més igualat, amb un Tremp poc intens davant un Vila-seca que no s'hi jugava res. S'arribava al descans amb un marcador de 22-23 favorable al Tremp.

El tercer període va sentenciar el Tremp, que va encaixar un parcial de 19-8 que el va fer afrontar els darrers deu minuts amb un desavantatge de 10 punts (41-31). Amb un parcial de 3-15, els trempolins es van posar per davant a falta d'un minut i mig (44-46). Però dos triples consecutius dels locals van frustrar la remuntada (50-48).

Amb aquesta derrota, la segona en els darrers tres partits, el Tremp continua segon classificat amb quatre partits perduts, dos més que el Fraga, que aquesta setmana ha confirmat el seu bon estat de forma vencent el Viladecans, que és tercer amb cinc derrotes. La propera setmana el Tremp rep el cuer, La Salle Manresa B, una bona oportunitat per recuperar sensacions.