Dilluns, 22 de juliol de 2024
debat acadèmic

Joan Torras guanya un nou debat acadèmic amb la Universitat de Barcelona

El tema del debat era sobre la intervenció de l'ONU a Corea del Nord per vulnerar els Drets Humans

Darío Albert 6 d'abril de 2017 a les 09:26
Joan Torras, a la dreta, amb els seus companys d'equip | ADUB
Un equip de la Universitat de Barcelona (UB) format per quatre joves, entre els quals el pallarès Joan Torras, va guanyar el VI Torneo de Debate Académico Universidad de Málaga. El debat, celebrat el cap de setmana passat, va ser el primer en que, a banda d'universitats d'arreu de l'Estat espanyol, hi participaven centres de l'América Llatina. 

Joan Torras Solanes, nascut a Sort, és estudiant de 4t d'ADE i 1er de Ciències Polítiques i de l'Administració. Ha participat de diferents torneigs de debat nacional així com de la Lliga de debat universitària Vives 2016. En aquest concurs l'han acompanyat Jordina Pérez, Georgina Rodríguez i Antonio Torregrossa.


El tema de debat era si "Hauria la ONU d'intervenir a Corea del Nord pel vulnerar els Drets Humans?". Cinc minuts abans del debat se'ls va comunicar quina posició els tocava defensar, si a favor o en contra. Aquest és el segon torneig que l'equip guanya. Al novembre va arrassar a Múrcia, superant la resta d'universitats en els vuit debats de la competició. Segons la univeristat, les dues victòries de l'equip posicionen el debat català en el mapa estatal, fins ara liderat per Madrid, Galícia i Andalusia.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació