REDACCIÓ | El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat aquest dijous l´Escola d´Hoteleria i Turisme de Lleida, on els seus alumnes han començat a preparar les tapes que han resultat guanyadores del concurs "Això és Gustum", dins de la campanya "Aliments del territori i tu".
Es tracta de
13 tapes, una per cada comarca, que se serviran en el marc de la
Fira de Sant Miquel i que estan fetes amb ingredients de cada demarcació. Al Pallars Jussà, la tapa guanyadora l'ha dissenyat l'
Hotel Terradets, que proposa una 'Mossegada del Pallars'. Pel que fa al Pallars Sobirà, serà l'
Espai Tomata de La Caseta de la Coma de Burg qui representarà la comarca, amb un una tapa de corder xisqueta amb formatge i cruixent de nous.
Reñé ha indicat que la corporació promociona "de forma compromesa i convençuda els productes de qualitat lleidatans" i ha afegit que amb aquesta acció s´uneixen els conceptes d´artesania, qualitat i proximitat dels aliments per donar-los a conèixer als ciutadans de la mà dels restauradors lleidatans i dels alumnes de l´Escola d´Hoteleria.
Participació de l'Escola d'Hoteleria
Aquest dijous, els alumnes de l´Escola d´Hoteleria de Lleida han cuinat les diferents tapes tutelats pels mateixos cuiners i creadors de les 13 receptes que van ser seleccionades a través d´un concurs obert a tots els restaurants de la demarcació. En total es van rebre una cinquantena de receptes, de les quals es van seleccionar 13.
Els estudiants de l´Escola d´Hoteleria i Turisme de Lleida seran els encarregats d´elaborar, cuinar i servir les tapes a l´Espai de Degustació Gustum de la Fira de Sant Miquel, que organitza la Diputació de Lleida, juntament amb Gustum i amb la cololaboració de l´Escola d´Hoteleria i Turisme de Lleida.
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-la, necessitem el suport de persones com tu.
Subscriu-t'hi