futbol

Derrotes del Pobla contra el Vilanova (3-2) i del Rialp a casa de l'Oliana (3-1)

El Tremp, que ha descansat aquesta jornada, segueix liderant la classificació

Redacció 10 d'abril de 2017 a les 10:01
El Rialp va caure al camp de l'Oliana, en imatge d'arxiu | CE Oliana
El Pobla de Segur va caure al camp del Vilanova de l'Aguda (3-2) en un partit on l'espectacle va arribar a 10 minuts pel final. L'equip local es va avançar al minut 27, marcador amb que s'arribaria al minut 80, quan Llebot va marcar el gol de l'empat. Quan semblava que el dos equips s'acabarien repartint els punts, es van succeir tres gols en tres minuts. En el 87, el local Aumedes tornava a avançar el Vilanova, un minut després El Madani aconseguia el 2-2, i en el 89, el local Pujol posava el 3-2 final a l'electrònic.

De la seva banda, el partit entre l'Oliana i el Rialp es va saldar amb un 3-1. L'equip local va aconseguir transformar en gol les tres ocasions que va tenir davant la porteria del Rialp, la primera al minut 3. El gol de l'equip pallarès va ser obra de Jaume Sánchez.

El Tremp, que ha descansat aquesta jornada, segueix líder però veu com el segon i el tercer classificat s'apropen a tres i quatre punts, respectivament. Aquesta distància, però, és provisional ja que els trempolins tenen un partit menys. El Pobla cedeix la cinquena posició al Vilanova de l'Aguda i se situa sisè, amb un partit pendent. El Rialp continua cuer en la classificació.