Dilluns, 8 de juliol de 2024
bàsquet

El Natural Optics Pallars supera la Salle Manresa B en record a Miquel Toló (90-51)

Els trempolins superen sense problemes el cuer i mantenen el pols per la segona plaça amb el Viladecans | El club fa un sincer reconeixement a l'exjugador, mort el mes de setembre

Jordi Ubach Llorens 10 d'abril de 2017 a les 10:39
El Tremp va superar sense problemes el cuer | Darío Albert
El Natural Optics Pallars Tremp va complir amb els pronòstics i va superar al pavelló del Juncar el cuer la Salle Manresa B per un clar 90-51. El partit no va tenir massa història. Tot i el bon inici dels visitants (0-6), el Tremp es va posar ràpidament per davant en el marcador i ja no va deixar de dominar fins el final. Al descans s'hi arribava amb un marcador de 47-30.

A la represa els manresans van reaccionar i es van posar a només 12 punts (55-43), però el Tremp no va donar peu a la remuntada i amb un últim quart aplastant (32-8) es va acabar imposant per 39 punts de diferència. Els trempolins mantenen el pols per la segona plaça amb el Viladecans, que compta ara amb quatre derrotes, les mateixes que el Tremp, després de la impugnació del seu partit davant el Calafell. El líder continua sent el Fraga, tot i perdre aquesta jornada a Calafell.


La propera jornada tindrà lloc el cap de setmana del 22 i 23 d'abril. El Tremp visita la pista del quart classificat, el Reus Deportiu C. El Viladecans visita la pista del cuer, la Salle Manresa B, i el Fraga rep el Roquetes. A falta de cinc jornades, tot pot passar en el grup 1 de la Tercera Catalana de bàsquet.

Reconeixement a Miquel Toló

Durant el descans del partit, el Club Bàsquet Tremp va fer un sincer i emotiu reconeixement a la família de qui fou jugador del club, Miquel Toló López, mort el passat mes de setembre. Hi van participar el president del Club Bàsquet Tremp, Jaume Catalán, i l'alcalde de Tremp, Joan Ubach, així com el seu primer entrenador, César Fernández, i el seu excompany d'equip i amic, Oriol Ubach.
 

Els familiars de Miquel Toló durant l'acte de reconeixement. Foto: Felip Bacardit


En el decurs de l'acte es va fer entrega als familiars de Miquel Toló d'una placa, un ram de flors i una samarreta amb el número 6 signada per tots els jugadors del primer equip del Club Bàsquet Tremp.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 1

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació