Dimecres, 3 de juliol de 2024
salut

Professionals d'atenció primària de la Pobla participen en un projecte de salut comunitària

L'objectiu de la campanya és lligar el concepte de salut al de benestar físic, psíquic i social

Redacció 12 d'abril de 2017 a les 09:32
Els assistents a l'acte van poder manifestar les seves inquietuds | ICS
L'Equip d'Atenció Primària (EAP) de La Pobla de Segur participa en un projecte de salut comunitària que està en consonància amb les línies estratègiques del Departament de Salut, dins del marc del Pla de Salut 2016-2020.

L'objectiu de la campanya és posar el focus en l'atenció en la comunitat, en lloc de l'individu, i lligar el concepte de salut al benestar físic, psíquic i social, i no només a l'estat d'absència de malaltia. Es tracta doncs, d'un projecte multidisciplinari, ja que implica institucions i agents socials en intervencions comunitàries de salut.

 
La primera presa de contacte amb agents i entitats es va realitzar el 23 de març al Molí de l'Oli de la Pobla de Segur. A la jornada, hi estaven convocats els ajuntaments locals, institucions com els Mossos d'Esquadra o els bombers, així com també representants dels centes educatius i geriàtrics, presidents de les associacions locals i representants del Projecte Home.

Els assistents a l'acte van poder manifestar les seves inquietuds respecte a la salut del municipi i opinar sobre les possibles intervencions que consideren necessàries en relació amb els temes tractats.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació