Dilluns, 22 de juliol de 2024
futbol

El Tremp s'emporta el clàssic pallarès contra el Pobla en l'últim sospir (2-1)

Un gol de Sergio Fernández al minut 90 dona el triomf als de la capital, que es distancien a sis punts del segon classificat | A falta de sis partits per disputar, el Tremp ho té tot de cara per aconseguir el retorn a Segona Catalana

Arnau Ubach 15 d'abril de 2017 a les 12:14
El Tremp es va endur un partit, en general, poc vistós | Arnau Ubach
El CF Tremp ha fet aquest divendres un pas de gegant per assolir el seu objectiu de tornar a la Segona Catalana al guanyar el clàssic pallarès de futbol contra el CF Pobla de Segur per 2 gols a 1. El triomf ha estat sofert, ja que no ha arribat fins el minut 90 de partit gràcies a un gol de Sergio Fernández, que ha fet embogir el sector local dels més de 500 espectadors que presenciaven el partit.

El matx va començar amb una sèrie d'imprecisions i poc futbol en els dos terrenys. Els dos equips mesuraven les seves forces en un derbi on acostuma a poder més el cor que el cap. Fins que al minut 17, una gran jugada per part del Tremp començada per Xavi Farré i culminada pel mateix jove canterà va posar l'1-0 al marcador.

El partit semblava mort, sense molta tensió, i continuaven les imprecisions per ambdós conjunts. Abans d'arribar al descans, però, un remat de cap del poblatà Rashid al minut 44 posava l'1-1 al marcador davant el deliri de l'afició visitant. S'arribava al descans amb màxima igualtat i tot per decidir en els darrers 45 minuts.

La segona part seguia la mateixa tònica, amb poques ocasions de gol per part de tots dos conjunts i amb un joc poc vistós per als espectadors. Tot estava tranquil, al seu lloc. L'empat semblava no anar malament als dos conjunts fins que va entrar el jove Sergio Fernández, revulsiu de l'equip en tantes altres ocasions, per salvar l'equip.

Al minut 90, Fernández es tornava a fer amo i senyor del camp per posar el definitiu 2-1 al marcador, un gol molt celebrat pel mateix jugador i tota la grada d'animació. Un gol que donava els tres punts a l'equip trempolí, que segueix liderant la classificació amb 63 punts i amb l'objectiu de continuar lluitant per pujar a Segona Catalana. El Pobla, de la seva banda, baixa fins la 6a posició, en zona tranquil·la, amb 42 punts.