Meritori triomf del Natural Optics Pallars a Reus per seguir somiant (59-76)

Els trempolins superen la Salle Reus Ploms C a domicili i continuen vius en la lluita per l'ascens

Redacció 24 d'abril de 2017 a les 09:34
El Tremp va donar un cop d'autoritat a Reus | Jana Verdeny
Victòria important i de prestigi la que va aconseguir diumenge el Natural Optics Pallars Tremp a la pista de la Salle Reus Ploms C, a qui va superar per 17 punts de diferència (59-76). Els pallaresos es jugaven seguir vius en la lluita pel campionat i per l'ascens a Segona Catalana a la pista del quart classificat i amb dos baixes sensibles, però amb un partit seriós es van saber imposar a les dificultats.

El matx va començar amb nervis per part dels dos equips i un primer quart molt igualat entre dos bons conjunts que es mostraven respecte mutu (13-14). El Tremp va augmentar la seva defensa sobre el Reus al segon període, a qui va deixar amb només 8 punts. S'arribava al descans amb un avantatge de 8 punts favorable als trempolins (21-29).

A la represa el Natural Optics Pallars va aconseguir eixamplar la diferència i disputats 4 minuts de quart aconseguia el màxim avantatge fins el moment (24-38). Els del Baix Camp, esperonats pel seu públic, van reaccionar en els darrers cinc minuts de quart. Amb quatre triples gairebé consecutius, es situaven a només tres punts del Tremp (43-46). El tercer quart va finalitzar amb 43-48 al marcador.

Els darrers deu minuts van ser de domini pallarès. Dos triples gairebé consecutius de Jordi Ubach i un 2+1 de Ruben Rodríguez van tornar a posar el seu equip a +13 a falta de cinc minuts pel final (46-59), un marge que el Tremp ja no deixaria fins el final del partit davant un Reus molt enfadat amb l'arbitratge, que va ser molt permissiu a les dos bandes de la pista.

Amb aquest triomf el Tremp es manté segon amb 21 victòries i 4 derrotes, les mateixes que el Viladecans, que és tercer i amb qui els del Jussà es podrien jugar la temporada en l'última jornada de competició. A la primera posició s'hi troba el Penya Fragatina, amb 22 victòries i 3 derrotes. La propera jornada, el Tremp rep el Morell en l'últim partit de la temporada al pavelló del Juncar.