futbol

El Tremp guanya al camp del Ponts (0-1) i empat del Pobla contra l'Angulària (1-1)

El Rialp perd a casa contra el Vallfogona (2-4)

Redacció 24 d'abril de 2017 a les 10:47
Partit del Tremp, en una imatge d'arxiu | Jordi Ubach
El CF Tremp es va imposar al camp del Ponts (0-1) i continua liderant la classificació del grup 14 de Tercera Catalana. El gol d'Ahumada, al minut 44, va servir perquè el trempolins s'emportessin els tres punts en joc.

De la seva banda, el Pobla de Segur rebia la visita de l'Angulària, el segon classificat (1-1). Al minut 65, Llebot marcava el gol de l'empat, després que l'Angulària s'avancés en el marcador al minut 36.

El Rialp s'enfrontava al tercer classificat, el Vallfogona. El partit va acabar amb un 2-4 al marcador. Sánchez va ser l'autor dels dos gols de l'equip local.

Amb l'empat de l'Angulària al camp del Pobla, el Tremp pren més distància respecte el segon classificat. Els cinc punts que els separen donen marge a l'equip pallarès per afrontar els sis partits que queden.

El Pobla se situa cinquè, a sis punts del quart classificat. El Rialp continua tancant la classificació. La propera jornada, el Tremp rep el Guissona B, el Pobla viatja a Oliana i el Rialp a Torà.