Dimecres, 3 de juliol de 2024
casal dels voltors

El Casal dels Voltors ofereix noves propostes de turisme familiar

L'Ajuntament de Tremp promou a través d'aquest equipament el turisme de natura i familiar a la zona de la Terreta

Redacció 26 d'abril de 2017 a les 17:23
L'equipament ofereix noves activitats aquest curs | Ajuntament de Tremp
El Casal dels Voltors de Torre de Tamúrcia, al terme municipal de Tremp, ha iniciat aquesta primavera una sèrie de propostes lúdiques per atraure nous visitants i oferir paquets més atractius per a grups i famílies. A més de les activitats habituals que poden fer els visitants en arribar al Casal del Voltors, centre d'acollida i d'interpretació dels carronyaires de la Vall, per a aquesta primavera i estiu s'han programat activitats específiques que combinen natura i tradició.

D'altra banda, s'organitzen experiències per a diferents els públics. A la primavera, a més de l'activitat "A prop del pastor", també en l'àmbit de la tradició ramadera s'ha programat per al 13 de maig l'activitat "A pas de pastor", una proposta de senderisme interpretatiu que consisteix en anar d'Espluga de Serra fins a la Serra de Lleràs per la cabanera.


I per a l'estiu, "Aus i estels amb tastets" i "A toc d'esquella". La primera és una activitat que compta amb la col·laboració del programa Al teu gust, aliments del Pallars i que consisteix en una visita al Casal dels Voltors, una caminada amb guia durant la qual es descobreixen els sons de les aus de la Terreta i acaba amb una degustació de productes locals mentre s'observa el cel nocturn Starlight des del mirador de Torogó. Aquesta proposta es podrà reservar tots els dissabtes de juliol, agost i setembre.

Els dijous i dissabtes d'estiu, els nens i nenes a partir de 3 anys també podran fer al Casal l'activitat "A toc d'esquella", en el decurs de la qual podran fabricar una esquella i la posaran als corders.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació