Tremp ja ho té tot a punt per acollir una nova edició, la tercera, de la festa Pallars Terra de Corder. La cita, aquest diumenge al parc del Pinell, on
està previst que se serveixin unes 700 racions de caldereta a més de mig miler de persones, disposades a gaudir de l'excel·lent qualitat del corder pallarès. Amb aquesta festa, el Pallars vol celebrar i també reivindicar la seva tradició ramadera, la gastronomia local i el receptari tradicional.
L'esdeveniment comptarà amb la visita de la consellera d'
Agricultura, Meritxell Serret, que aprofitarà la visita per mantenir una trobada amb ramaders de la comarca. Serret vindrà acompanyada de la directora general d'Agricultura, Teresa Masjuan, així com del director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Ferran de Noguera.
Enguany la festa comptarà amb l'ovella ripollesa com a raça convidada. Així, durant la jornada s'han programat diferents activitats relacionades amb els productes derivats del corder i l'ovella, com una demostració de xolla o un taller d'elaboració de tripeta, entre altres. A més, l'acte central de la festa serà la menjada popular que aquest any consistirà en un primer d'escalivada i corder rostit, un segon de caldereta de corder, cuinada pels restauradors de la comarca adherits a l'
Associació de Professionals de l'Àmbit Turístic (APAT), beguda i postres.
La novetat d'aquest any és que amb el tiquet del dinar, de 12 euros, s'inclourà un plat de ceràmica commemoratiu d'aquesta edició. En paral·lel a la festa, i durant les setmanes prèvies i posteriors, els carnissers i xaruters, així com els restaurants, han elaborat diferents propostes a partir del corder. En aquest fulletó les podeu consultar totes.
Programa 3a festa Pallars Terra de Corder
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi