Dilluns, 8 de juliol de 2024
bàsquet

El Natural Optics Pallars es jugarà la promoció d'ascens a Viladecans (77-58)

El Tremp supera el CB Morell B amb quatre baixes i es jugarà les opcions de pujar a Segona Catalana a la pista del tercer classificat

Redacció 2 de maig de 2017 a les 09:23
El Tremp es va imposar a un fluix Morell B | Darío Albert
El Natural Optics Pallars Tremp es jugarà l'ascens en l'última jornada a la pista del Viladecans, tercer classificat, després de vèncer dissabte el CB Morell B al pavelló del Juncar per 19 punts de diferència (77-58). A falta de dos jornades, els trempolins són segons i acumulen 22 victòries i 4 derrotes, les mateixes que el seu rival directe, i s'ho jugaran tot a una carta en l'últim partit de la temporada, el dia 13 de maig.

El de dissabte va ser un matx atípic, ja que els dos equips comptaven només amb set jugadors de camp. El Tremp ho feia sense bases, però va saber solventar la situació de manera solvent. El primer quart se'l va endur el Tremp amb un gran Oriol Ubach, autor de 12 punts (18-12). El segon període va sentenciar el matx. Tot i l'empenta inicial del Morell, es va arribar al descans amb avantatge local (41-24).


A la represa el partit es va igualar i el tercer període se'l va endur l'equip visitant per un punt (58-42). L'últim període, de tràmit, va servir per eixamplar la diferència davant un Morell trasbalsat per l'arbitratge. La propera jornada el Tremp visita la pista del Borges Garrigues, un partit intranscendent que serà la prèvia del partit més important de l'any contra el Viladecans. El Fraga continua liderant la lliga amb 23 victòries i 3 derrotes.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 1


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació