futbol

Triplet de victòries al futbol pallarès

El Tremp guanya el partit contra el Guissona B (4-1), el Pobla venç l'Oliana (0-2) i el Rialp s'imposa a casa el Torà (2-3)

Redacció 2 de maig de 2017 a les 10:17
El partit del Tremp va servir per homenatjar l'expresident del club, Pascual Juan | LoPallars TV
El Tremp ha golejat el Guissona B, en un partit que va començar perdent (4-1). L'equip local va saber aixecar-se després del gol inicial del visitant Donaire, al minut 17. A la segona part, tot va canviar. Al minut 50, Sirvant marcava el gol de l'empat i Fernández capgirava el marcador. A vuit minuts pel final González i Gázquez completaven la golejada. Abans del partit, el club va retre un homenatge a l'expresident Pascual Juan.

De la seva banda, el Pobla es va endur els tres punts del camp del Oliana (0-2). Un gol de El Madani, al minut 43, obria el marcador i Molleví marcava el segon gol a falta d'un minut pel final. L'àrbitre va tenir una actuació destacada, ensenyant fins a 14 targetes grogues i dos de vermelles: dues per a jugadors de l'Oliana i una per al Pobla.

Per primera vegada aquesta temporada, el Rialp va sumar els tres punts, després de guanyar a casa el Torà (2-3). Ovando i Moldovan, per partida doble, van ser els autors dels gols. L'equip ja compta amb cinc punts, però seran insuficients per intentar salvar la categoria.

El Tremp ja suma 69 punts i està cada vegada més a prop de l'ascens. El segon classificat, el Vallfogona, se situa a quatre punts, però els trempolins encara tenen un partit pendent. El Pobla continua cinquè, a sis punts del quart classificat. Tot i la victòria, el Rialp continua tancant la classificació. En la propera jornada, els tres equips juguen a casa. El Tremp contra el Vilanova de l'Aguda, el Pobla s'enfronta al Vallfogona i el Rialp rep el Tornabous.